Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ȘTIREA TA pe Alba24: Din seria „Ai parcat ca un BOU”. Un albaiulian și-a lăsat mașina în stația de autobuz și pe jumătate în stradă

Publicat

12346882_1036173679737565_703313087_n Din categoria „ai parcat ca un bou”, un șofer din Alba și-a lăsat mașina parcată fix cum a avut chef, pe jumătate în stradă și exact pe indicatorul care arată că este stație de autobuz. Imaginea a fost trimisă de un cititor alba24.ro.

Șoferii indiferenți sunt taxați zilnic de cetățeni. Se pare că oamenii s-au săturat de mașini parcate fără nicio regulă și imortalizează scăpare a conducătorilor auto care își lasă mașinile cum vor.
Miercuri seara o mașină a fost surprinsă pe Bulevardul Horea din Alba Iulia, lăsată în stația de autobuz, cu botu pe trotuar și statele de jumătate ieșit în stradă.
„Mă întreb pare cum s-a gândit omul acesta să își lase mașina chiar în stația de autobuz. Unde este poliția locală atunci  când se întâmplă lucruri de genu ăsta?” spune cititorul Alba24.ro.

UPDATE: Proprietarul mașinii spune că nu era parcat și că în momentul în care a fost fotografiată mașina el încerca să deschidă poarta pentru a intra în curte. El a mai precizat că nu este vina lui că stația de autobuz a fost amplasată chiar în fața casei sale.

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. debandada

    miercuri, 09.12.2015 at 21:30

    Debandada, este cuvantul potrivit care caracterizeaza comportamentul soferilor din Alba.
    Fiecare conduce dupa proprile reguli de circulatie si cel mai grav este ca Politia nu are nici o reactie.

  2. gheo

    joi, 10.12.2015 at 08:52

    intr-adevar, este vina omului ca statia de autobuz a fost desenata in fata intrarii in propria curte. ar fi trebuit in acel moment fericit sa fuga repede la primarie si sa depuna un proiect de heliport, astfel incat, atunci cand vina acasa sa aterizeze direct in curte, fara a mai trece prin statia de autobuz.

    • albadanni

      joi, 10.12.2015 at 12:07

      Statia de autobuz este in fata casei sale, nu in fata portii.

  3. cititor

    joi, 10.12.2015 at 09:13

    Si POLITIA ce face in orasul asta? Sefii din POLITIE oare nu circula sa vada ca NU se respecta nici o regula!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax