|

Treceri de pietoni din Alba Iulia desfiinţate, folosite în continuare din obișnuință. Pericol de accidente!

21903642_1591548864200923_1132750236_nLa Alba Iulia au fost desfiinţate, recent, mai multe treceri de pietoni, pentru a fluidiza traficul rutier în anumite zone din oraş, potrivit reprezentanţilor Primăriei. Trecătorii sunt atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie şi să fie atenţi pe unde traversează strada, pentru a evita accidentele.

Treceri de pietoni desfiinţate sunt în zonele intersecţiilor Revoluţiei cu Vânătorilor (cartier Cetate), în Ampoi 3 – Republicii cu Arieşului (în apropierea magazinului Dacia), Avram Iancu cu Teilor (centru, în dreptul Liceului de Arte “Regina Maria”), Gheorghe Bariţiu cu Mesteacănului (în apropierea Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, decizia a fost luată pentru a asigura fluidizarea circulaţiei, cu avizul Poliţiei. Marcajele pietonale au fost şterse în zonele menţionate, iar indicatoarele de treceri de pietoni, îndepărtate.

În ceea ce priveşte planuri pentru viitorul apropiat, se pregăteşte supraînălţarea trecerii de pietoni de pe Bulevardul Încoronării, intersecţia cu strada Cetăţii (locaţie cunoscută pentru numărul mare de accidente). Lucrarea ar urma să fie făcută până la sfârşitul anului.

De asemenea, treceri de pietoni supraînălţate vor mai fi pe strada Lalelelor (pe sectorul dintre sediul Agenţiei de Mediu şi Lidl) şi la intersecţiile unde au fost desfiinţate unele treceri marcate. Mai exact, cele care au rămas, pe unele dintre părţile intersecţiilor, vor fi înălţate. Este cazul zonei Avram Iacu cu strada Călăraşi (centru), Gheorghe Bariţiu cu Mesteacănului (Cetate).

Cititori Alba24 au sesizat faptul că unii pietoni nu observă la timp că aceste treceri de pietoni au fost desfiinţate şi continuă să traverseze strada prin locuri cu care s-au obişnuit, riscând să fie implicaţi în accidente rutiere.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=598600avatar Publicat de pe 27 septembrie 2017 şi actualizat pe 27 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Treceri de pietoni din Alba Iulia desfiinţate, folosite în continuare din obișnuință. Pericol de accidente!”

  1. Cum dracu sa nu fie folosite daca nimeni nu s-a sinchisit sa puna macar un afis cu”Trecere de poetoni desfintata!”,ca in alte orase!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
  • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
  • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
  • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI