Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Trei culori pentru România”. Elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia creează şi expun lucrări dedicate Zilei Naţionale

Publicat

liceul de arte regina maria, alba iulia Elevi de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia participă la proiectul „Trei culori pentru România”, prin care vor crea şi expune lucrări dedicate Zilei Naţionale. De 1 Decembrie, vor fi prezenţi în Cetatea Alba Carolina.

Iniţiativa aparţine Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Potrivit organizatorilor, 30 de tineri artişti, sub îndrumarea profesorilor, au ocazia să-şi exprime sentimentele prin realizarea de lucrări şi colaje, impresii imagistice cu tematică în contextul Zilei Naţionale a României.

Locaţia de lucru şi expunera lucrărilor va fi  Galeria de Artă din Alba Iulia.

„Dorim ca lucrările tinerilor artişti să întâmpine şi să fie cât mai aproape de oaspeţii şi participanţii la Serbările Unirii din data de 1 Decembrie. Vor fi expuse în spaţiul Cetăţii Alba Carolina, în acest fel tinerii aducând un plus de culoare şi patriotism – „roşu ,galben şi albastru” –  în acesta zi specială pentru românii de pretutindeni. De asemenea, tinerii artişti se vor dedica activităţilor de face painting în roşu, galben şi albastru, în special pentru copii”, precizează directorul executiv DJTS Alba, Florina Stânea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax