|

VIDEO: Ioan Lazăr cere demisia secretarului general ALDE, Damian Florea. „A încălcat hotărârea comisiei de fuziune”

Ioan LazarCopreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr cere demisia secretarului general ALDE, Damian Florea, pentru că a încălcat o decizie luată de conducerea partidului. Lazăr spune că a contestat decizia partidului de a-i exclude din formaţiunea politică pe consilierii și șefii de filiale care au obținut rezultate dezastruoase la alegerile parlamentare. 

Ioan Lazăr a explicat că, după alegerile parlamentare s-a decis, de la nivel central, să fie excluși din partid șefii de filiale și consilierii locali care au obținut rezultate mult mai slabe față de alegerile locale.

Așa s-a decis să fie excluși consilierul local Marinela Ștefănuț din Râmeț, fostul preot din Ponor, actual consilier local Victor Bradea, președintele filialei din Ponor, Darius Cordea.

ALDE Alba a trimis Prefecturii Alba o cerere prin care să ia act de procedura de excludere, însă, recent s-a primit decizia de la Prefectura Alba prin care sunt anunțați că solicitarea le-a fost respinsă ca urmare a unei adrese transmise de secretarul general, Damian Florea.

„Cu toate acestea, unul dintre cei doi secretari ALDE, respectiv Florea Damian a încălcat decizia comisiei de fuziune și a transmis o adresă Prefecturii Alba, semnată doar de dânsul, adică nulă, prin care se cere să nu se emită ordinul prefectului de a-i suspenda din funcție pe cei menționați. Domnule secretar general, până acum am considerat că rufele trebuie spălate în familie. Deci nu am făcut public motivul și multele incidente pe care le-am avut cu acești consilieri. În afară de rezultatul foarte prost, am avut și foarte multe incidente. Vă întreb dacă dumneavoastră aveți ideea că președintele exclus Cordea Darius  este fiul președintelui PSD din aceeași comună, iar consilierul local Bradea Victor a fost preot în comună și cu toate acestea a obținut doar 5 voturi. (…)”, a spus Lazăr.

Referitor la Marinela Ștefănuț, Lazăr spune că a venit din Spania, hotărâtă să câștige primăria comunei, lucru care nu s-a întâmplat.

„După alegerile locale, am primit scrisori, referitoare la tanti Aglaia (n.r. Marinela Ștefănuț), pe care nu le-am făcut publice, nu le-am citit nici în biroul politic, de rușine. Dânsa locuiește în Aiud, merge la Râmeț la ședințe și atât”, spune Ioan Lazăr.

Ca urmare a celor întâmplate, Lazăr cere demisia secretarului general ALDE.

„Pentru că a încălcat hotărârea comisiei de fuziune, unde spune clar, toate adresele, hotărârile de filiale se trimit și se iau doar cu semnătura celor doi secretari, cred că ar trebui să își dea demisia domnul Damian Florea. Înainte de a-și da demisia, vreau să-i cer domnului Florea și domnului Daniel Constantin, de ce înainte de validarea candidaților la alegerile parlamentare s-a întârziat 5 ore”, spune Ioan Lazăr.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553575avatar Publicat de pe 17 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “VIDEO: Ioan Lazăr cere demisia secretarului general ALDE, Damian Florea. „A încălcat hotărârea comisiei de fuziune””

 1. Intr-o zi de vineri din Sf,Mare Post a fost curentat -electrocutat d-nul electrician „GOE”!!!!.

 2. Tanti Aglaia
  avatar

  Datorita la tanty Aglaia si echipei bune de munca din campania electorala s-au obtinut rezultatele bune in jud, la alegerile parlamentare,,,,zilnic am muncit cu frumoasa echipa pt.partid dar d-nul Goe pe atunci sa dădea bolnav si s-a insanatosit la imparteala posturilor !!!!!,,,,ma intreb stie ce inseamna corectitudine si respect ???

 3. Corectitudine si respect !!!
  avatar

  Prin munca de zi cu zi in campanie a oamenilor din teritoriu asa sa ajuns la guvernare ,ei acum il deranjează pe d-nul Lazăr ,oare este corect ??? NU ,,,dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta UITA DE CEI CARE I-A AJUTAT SA II PUNA ,,,,,Cred ca trebuie sa fim CORECTI !!! si sa invatamant sa RESPECTAM !!!

 4. Domnul Lazăr nu are ce cauta în politică. La fel ca ,, tătucul ” sau de la BucBucurești este un om certat cu legea, un oportunist care vrea sa pună mana pe anumite pârghii de la nivel local. Oamenii au votat un proiect ALDE în care acest nemernic nu a crezut niciodată. Vrea sa scape de toți cei care ii sunt incomozi. S-a înconjurat de căței, milițieni și frustrați pe care ii manipulează mai ușor. Nu are nevoie de oameni cu caracter. Sper sa-i duca cat de repede la ,, Beciul Domnesc”, acolo unde le este locul.

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Laura Cata: Nu pompierii si politia au ajutat la stingerea incendiului ci locuitorii satului Capalna. Acestia au...
 • Batman: Si ce fac? Ma uit urat la pereti pana se usca tencuiala? Bravo pentru articol, la mai multe :)
 • Espinosa: Nu stim inca ce beneficii a adus restaurarea cetatii. Cat s-a bagat si cat s-a scos, pana acum. Mucles. Cam...
 • Tara lui Papura Voda: In dezbateri, planuri, hartii, cred ca suntem cea mai dezvoltata tara din lume din punct de...
 • Apocalipsa lui Rika: nu se merita sa lucri in tara pe un salar de sclav ! mai bine lucri dincolo pe 2000-4000 euro in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI