|

ZILELE municipiului SEBEŞ 2017, PROGRAMUL de astăzi. Concert Carla`s Dreams, teatru medieval, animaţii pentru copii şi foc de artificii

sebes de sus aerianDistracţia de weekend continuă la Sebeş, oraş care îşi sărbătoreşte ziua, alături de localnici şi invitaţi. Veţi avea intrare gratis, în Parcul Arini, la spectacole cu cavaleri şi domniţe, animaţie pentru copii şi concertele de seară pregătite de administraţia locală.

În această seară, îi veţi putea vedea şi auzi pe cei de la Carla`s Dreams, dar şi pe Gino, Nico şi Daniel Iordăchioaie. De dimineaţă, continuă expoziţia de meşteşuguri tradiţionale, cu vânzare, în Piaţa primăriei.

Bugetul total alocat pentru acest eveniment este de aproximativ 115.000 de euro.

Dimensiunile scenei sunt de aproximativ 14/12/10 metri, cu efecte speciale, cu 2 ecrane led acoperă cca 30 mp şi care redau imagini spectaculoase de pe scenă, din backstage şi din public. Regizorul alege imagini din public, iar oamenii vor deveni vedete pentru câteva secunde.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Zilele municipiului SEBEŞ. Prima seară de concerte în Parcul Arini. Pe scenă: trupe pop-rock locale şi Amna, Alina Eremia şi 3 Sud Est

Satele învecinate participă la tradiţionala paradă a portului popular, iar artizani se vor afla pe „Ulița meşteşugarilor”, o expoziție cu demonstrații lucrative şi cu obiecte autentice din lada de zestre a bunicii.

Atmosfera predominantă a evenimentului este cea cu tentă medievală: de la momentul deschiderii festive, la tabăra medievală din Parcul Arini. Toate activităţile, cu precădere cele medievale, sugerează ideea de călătorie în timp: expoziţii de arme şi armuri, expoziţie de vesminte de epocă, lecţii de folosire a armelor, demonstraţie de luptă (Cavalerii „Cetăţii Roşii” Sibiu), bucătărie medievală.

Cetăţenii Municipiului Sebeş au acces în această perioadă la curse speciale de transport local, ce asigură în mod gratuit transferul spre zona Arini. Acestea acoperă localităţile aparţinătoare – Lancrăm, Petreşti, Răhău. Accesul auto în Parcul Arini este limitat, pentru siguranţa şi pentru confortul publicului.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeş, Consiliul Local al Municipiului Sebeş, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

Zilele Municipiului Sebeş 2017 – „Trăieşte Sebeşul de astăzi!”

Sâmbătă, 19 august

Ora 10.00 Piaţa Primăriei, centrul municipiului

„Uliţa meşteşugarilor”

Expoziţie de meşteşuguri tradiţionale, demonstraţii, târg de produse tradiţionale

Partener: Asociaţia GISAS

Ora 10.00 Casa Memorială „Lucian Blaga”, Lancrăm

Cafenea literară. Lansare de carte: „Ilie Stricatu, Pe cărările destinului. Romanul unei vieţi trăite (1914-1918)”. Ediţie, studiu introductiv, note şi indici de Mihai-Octavian Groza, Gabriela-Margareta Nisipeanu, Iuliu-Marius Morariu. Partener Asociaţia Astra.

Ora 13.00 Parcul Arini

Animaţie pentru copii asigurată de Teatrul de Păpuşi „Peter Pann” Câmpina.

Teatru medieval – Trupa Skepsis.

Bucătărie medievală.

Ora 19.00 Scenă. Parcul Arini

Concert de muzică uşoară: Gino, Nico şi Daniel Iordăchioaie

Animaţie DJ JONNESSEY şi McANER

Concert CARLA’S DREAMS

Foc de artificii

Vezi şi Zilele Municipiului SEBEŞ. Carla’s Dreams, 3Sud-Est, Alina Eremia, Amna şi scene de luptă cu cascadori profesionişti. PROGRAMUL

URL scurt: http://alba24.ro/?p=589641avatar Publicat de pe 19 august 2017 şi actualizat pe 18 august 2017.
Publicat în EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI