Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

14-15 septembrie: Campanie de sterilizare gratuită a câinilor la Alba Iulia. Detalii pentru programări

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță că va organiza campanie de sterilizare gratuită a câinilor în perioada 14-15 septembrie. Se urmărește gestionarea populației câinilor cu stăpân prin controlul reproducerii acestora.

”Administrația locală depune toate eforturile pentru a avea un oraș armonios din punct de vedere al relației om-animal, un oraș care pune accentul pe viață și animalele beneficiază de protecție, dar și de bunăstare.

Pentru a diminua creșterea numărului de câini fără stăpân, ca rezultat al abandonului și înmulțirii necontrolate, în perioada 14-15 septembrie se va desfășura o campanie de sterilizari gratuite în Alba Iulia. Programările se pot face la tel. 0725935090”, transmit reprezentanții primăriei.

Inițiativa de sterilizare gratuită a câinilor a fost făcută publică de săptămâna trecută, printr-un proiect de hotărâre de consiliul local.

Vezi și Sterilizare gratuită a câinilor fără pedigree la Alba Iulia. Primăria încearcă să stopeze înmulțirea maidanezilor

Potrivit acestuia, acțiunea va fi finanțată din bugetul local al orașului, cu aproximativ 45.000 de lei, iar perioada anunțată inițial a fost 15 septembrie – 30 octombrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax