Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A furat bijuterii şi ceasuri dintr-un apartament şi le-a amanetat. Dosar penal pentru un tânăr din Alba Iulia

Publicat

bijuterii aur

Un tânăr de 23 de ani din Alba Iulia este cercetat penal de poliţie după ce a furat bijuterii si ceasuri, în valoare de 6000 lei, dintr-un apartament din municipiu şi a amanetat o parte dintre ele. Poliţiştii au descoperit, în urma unei percheziţii, bunurile pe care nu apucase să le amaneteze.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată duminică, de către un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, cu privire la comiterea unei posibile infracţiuni de furt din apartamentul acestuia.

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat în aceeaşi zi pe un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârşirea furtului de bijuterii si ceasuri. La domiciliul tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate o parte din bijuteriile recalmate ca fiind sustrase.

În perioada 4-10 februarie, tânărul a fost lăsat nesupravegheat în apartament de către persoana vătămată, iar acesta i-a sustras mai multe bijuterii din aur si ceasuri, în valoare de 6000 lei, pe care apoi le-a amanetat.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%, urmând a fi restituit părţii vătămate.

Tânărul a fost prezentat joi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a părăsi limita teritorială a județului Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax