Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Alba Iulia: Un copil de 4 ani, rănit după ce a fost acroșat de o mașină. Șoferița a plecat de la locul accidentului

Publicat

Un minor în vârstă de 4 ani a ajuns la spital joi seara, după ce a fost acroșat de o mașină, pe strada Ardealului din Alba Iulia. Băiatul se deplasa pe bicicletă, alături de tatăl său, moment în care ar fi fost lovit de un autoturism condus de o femeie, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj. Șoferița, în vârstă de 64 de ani, a oprit inițial la locul accidentului, apoi, pentru că starea minorului era bună, și-ar fi continuat deplasarea. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 mai 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost se sesizați cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia a fost adus un minor de 4 ani, care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în jurul orei 18,30, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Ardealului din Alba Iulia, fiind însoțit de tatăl său, minorul ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 64 de ani, din Alba Iulia, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga.

Femeia a oprit inițial la locul accidentului, însă, pentru că starea de sănătate a minorului era bună, și-ar fi continuat deplasarea, fără să anunțe poliția în legătură cu incidentul.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ana

    vineri, 22.05.2020 at 16:42

    Dar tata copilului de ce nu se ocupa de copil? Au minorii dreptul sa circule cu bicicleta pe carosabil?

  2. dan

    sâmbătă, 23.05.2020 at 09:40

    Da oare este normal ca un minor de 4 ani sa foloseasca carosabilul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax