Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeş: Un tânăr din Şugag, cu alcool „la bord” s-a izbit cu maşina de un stâlp de pe marginea drumului

Publicat

politie

masina politie Un tânăr din comuna Şugag s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi a produs accident, la Sebeş. A ajuns cu maşina într-un stâlp de beton, de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 19 martie, la ora 6.04, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că J.F., de 21 de ani, din comuna Șugag, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeș – Petrești, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.

Întrucât, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, la spitalul din Sebeș i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax