Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN 74, între Micești și Șard. Coliziune între un biciclist și un autoturism

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 15:45, pe DN 74, între Șard și Micești. În eveniment a fost implicat un autoturism și un biciclist. Traficul este îngreunat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.30, un bărbat de 78 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula cu o bicicletă, pe DN 74, între Șard și Micești, a pierdut controlul asupra acesteia și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistului i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă a fost sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Știrea inițială

Traficul rutier este îngreunat pe DN 74, între Șard și Micești din cauza unui accident în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Biciclistul este rănit, posibil ușor.

Polițiștii fac cercetări cu privire la modul de producere al accidentului.

 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax