Connect with us
Publicitate

BLAJ

Acțiune a polițiștilor din Blaj și Jidvei, pe DN 14B și DJ 107. Peste 80 de șoferi vitezomani, sancționați în doar câteva ore

Publicat

Vineri, 12 mai, între orele 09:00 – 13:00, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe DN 14 B și DJ 107, o acțiune tip blitz, pentru creșterea siguranței rutiere, fiind vizați, în principal, conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Potrivit IPJ Alba, în cele 4 ore de acțiune, au fost depistați 83 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, 5 care s-au angajat în depășiri neregulamentare și 21 care au săvârșit alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Față de cei 5 conducători auto care s-au angajat în depășiri în zone în care această manevră este interzisă, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare, iar valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 40.570 de lei.

La acțiune au participat 16 polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Blaj și secțiile de poliție rurală Blaj și Jidvei, care au folosit 4 aparate radar.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax