Connect with us
Publicitate

CUGIR

Acțiune de amploare a Poliției în Cugir: zeci de maşini şi persoane verificate. Amenzi aplicate și un permis suspendat

Publicat

politie

Sâmbătă seara, polițiștii din Cugir au organizat o acţiune cu efective mărite, în oraș. Au fost legitimate 98 de persoane și controlate 53 de autovehicule și au fost aplicate amenzi în valoare de 4.110 lei.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 25/26 august 2019, între orele 22.00 – 02.30, Poliția Orașului Cugir a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir au participat polițiști ai Serviciilor Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigare a Criminalității Economice și Acțiuni Speciale din IPJ Alba precum și polițiști locali.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 98 de persoane și au fost controlate 53 de autovehicule.

Au fost constatate 10 abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 4.110 lei, a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Dintre contravenţiile constatate, 7 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61/1991 privind liniştea publică și două la O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax