Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiuni ISU Alba de 1 Decembrie: Aproximativ 80 de angajați pregătiți să intervină pentru siguranța cetățenilor

Publicat

pompier

Cu prilejul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României în judeţul Alba, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba este pregătit, ca de fiecare dată, să intervină în sprijinul populaţiei care participă la acţiunile pregătite de autorităţile locale. În acest sens, sunt pregătite aproximativ 80 de persoane care să intervină pentru siguranța cetățenilor.

Pentru zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, când au loc manifestările cu public numeros, ISU Alba are pregătite în subunităţile inspectoratului aproximativ 80 de persoane care să intervină zilnic, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor eventualelor situaţii de urgenţă. De asemenea, dacă situaţia o impune, aceștia au un număr suficient de persoane, astfel încât să acopere toate tipurile de risc ce pot apărea în aceste situaţii.

Pentru a creşte eficienţa şi rapiditatea intervenţiilor, vor disloca pe toată perioada desfăşurării manifestărilo, trei autospeciale complexe de intervenţie pentru stingerea incendiilor, descarcerare şi prim ajutor medical, patru echipe de evacuare şi intervenţie şi personal de comandă în zonele de maxim interes din municipiul Alba Iulia şi oraşul Cîmpeni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax