Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Al 14-lea deces în Alba, din cauza coronavirus: un bărbat de 63 de ani

Publicat

A fost înregistrat al 14-lea deces în Alba, legat de pandemia de COVID-19. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, infectat cu noul coronavirus.

Datele transmise de Grupul de Comunicare Strategică:

Deces 898: ”Bărbat, 63 ani, județ Alba. Data confirmării: 14.04.2020. Data deces: 07.05.2020. Comorbidități: HTA, Hepatită cronică virală tip B”.

Potrivit unor surse, bărbatul era din Cugir.

În județul Alba, până joi erau raportate 9 cazuri noi de îmbolnăviri, iar numărul total de la începutul pandemiei era 224. De asemenea, 156 de persoane erau declarate vindecate.

Reamintim că o acțiune amplă de testare a avut loc marți în Cugir, fiind prelevate probe de la 337 de persoane. Până la acea dată, în total, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 34 de cazuri în oraș, iar 16 persoane au fost declarate vindecate. Dintre persoanele testate marți, doar două au fost confirmate ca fiind pozitive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax