Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE – Călin Potor: „Cinci motive pentru care nu îl votez pe inginerul Mircea Hava”

Publicat

În presa locală au fost publicate recent rezultatele mai multor sondaje de opinie realizate la nivel național în care sunt evidențiate principalele calități ale unui viitor primar. Cetățenii își doresc un primar cinstit, apropiat de oameni, cu experiență în conducere, bine informat și familist convins. Călin Potor întrunește din plin aceste așteptări ale cetățenilor, ceea ce nu se poate spune despre inginerul Mircea Gheorghe Hava.

Cinstea doctorului Potor este mai presus de orice îndoială. Nu a fost implicat în niciun scandal sau dosar penal, numele lui nu s-a regăsit niciodată în marile <afaceri>, iar el și familia lui nu au fost acuzați că ar fi beneficiat vreodată de bani publici.

Apropierea de cetățeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcțiile pe care le-a deținut, atât politice, cât și administrative Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziție din ultima perioadă și declarațiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcție, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun. În ultimele zile, candidatul USL Călin Potor s-a întâlnit cu sute de pensionari, cărora le-a ascultat doleanțele. Sunt oameni care merită respect din partea noastră a tuturor și apreciere pentru munca pe care au depus-o de-a lungul vieții lor. De asemenea, Călin Potor a discutat cu peste trei mii de angajați ai unor firme private din municipiu. Albaiulieni care muncesc din greu pentru a-și întreține familiile și care merită condiții de viață decente, într-un oraș european. Merită spații verzi, parcuri și locuri de joacă pentru copii, o piață agroalimentară modernă, drumuri asfaltate și utilități. Dar mai presus de toate albaiulienii merită și trebuie să fie tratați cu respect. Să vadă că administrația, care le cere în fiecare an bani pentru taxe și impozite, îi ascultă și ține cont de părerile și dorințele lor.

Călin Potor și-a dovedit experiența în conducere în toate instituțiile în care a muncit. La ambulanță, la spital, la primărie. Albaiulienii vor schimbare. Vor să fie conduși de un om cinstit, serios, preocupat de soarta celor mulți și nu de propriile interese. Oamenii vor vota un om cu viziune, care vine cu propuneri concrete ce vor duce la dezvoltarea economică a municipiului Alba Iulia.

Cetățenii vor un primar bine informat. Călin Potor le-a spus cetățenilor ce vrea să facă pentru ei: locuri de muncă, investiții, locuințe ieftine pentru tineri, izolarea termică a locuințelor, servicii medicale performante, educație modernă. Agenda lui Călin Potor este de fapt agenda albaiulienilor, pentru că acesta este rolul primarului de a face ca celor care l-au ales să le fie mai bine. Asta înseamnă un conducător informat: să știe ce așteaptări are cetățeanul de la el și să acționeze în consecință.

Nu în ultimul rând, Călin Potor este familist convins. Pentru el orașul este familia lui. Nimeni nu iubește ceva mai mult decât propria familie. Sloganul <Alba Iulia, familia mea> este cea mai vie dovadă a iubirii și preocupării lui Călin Potor pentru orașul în care s-a născut, a crescut și în care trăiește.

USL vine în fața alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru și apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesioniști, de oameni harnici și cinstiți. Albaiulienii îl cunosc și îl apreciază pe Călin Potor pentru ce a făcut în acest oraș. Un om serios, cu o viziune clară asupra dezvoltării orașului și de o moralitate mai presus de orice îndoială. Echipa USL este singura soluție la dezastrul promovat de actuala conducere a primăriei. În 10 iunie cetățenii vor vota pentru Alba Iulia, familia noastră a tuturor.

Încheiem o campanie cu regretul că inginerul Mircea Gheorghe Hava nu a răspuns la numeroasele noastre invitații de a participa la o dezbatere față în față și ne-a tratat cu indiferență. Suntem dispuși și în ultima zi de campanie să participăm la o astfel de confruntare.

Călin Potor,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia”

N.R. Textele publicate în secţiunea „Alegeri locale” sunt materiale transmise ce partidele politice, candidaţi ori susţinători. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în categoria menţionată aparţine exclusiv acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nemo

    vineri, 08.06.2012 at 19:59

    Caline, ai uitat aia cu 42%. Prea tarziu! Gata cu circul incepand cu asta seara.

    • saturni giampietro

      sâmbătă, 09.06.2012 at 23:39

      MUSTUMES DOTT. POTOR.
      ACUM STIU 5 MOTIV PENTRO NU ALEGERE HAVA.,
      DAR NU STIU NIC UN MOTIV PENTRU ALEGERE POTOR.
      CU RESPECT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax