Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei Șerban din Alba Iulia va participa la emisiunea SuperStar România, de pe PRO TV. Ce melodie va cânta la acordeon

Publicat

Andrei Șerban, este singurul tânăr din Alba Iulia care va participa la noua emisiune de pe PRO TV, ”SuperStar România”, a transmis pentru alba24.ro, mama acestuia, Cristina Șerban. 

În noua emisiune care va debuta, vineri, 10 septembrie, Andrei a reușit să obțină un loc după ce a participat la o preselecție alături de alți 5000 de tineri.

Mai exact, potrivit mamei acestuia, martie 2021 a participat la casting-ul organizat de Protv, la Cluj Napoca, unde a fost selectat pentru etapa urmatoare.

Apoi la București, în luna mai, a participat la București la o a doua preselecție. În urma preselecției va intra în etapa concursului televizat.

În cadrul emisiunii televizate, Andrei Șerban, va cânta la acordeon melodia ”Uite așa aș vrea să mor” a lui Gică Petrescu.

YouTube video

Andrei este elev în clasa a X -a, la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria” Alba Iulia, la secția de jazz-muzică ușoară, profesor Stroia Cristina Maria.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax