Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Apel la populație pentru găsirea criminalului unei fete din Prahova. Polițiștii i-au distribuit fotografia

Publicat

UPDATE: Suspectul a fost prins și se află în custodia Poliției. Potrivit polițiștilor, era ”pitit între tufișuri”, în apropierea casei sale.

Suspectul crimei de la Şotrile a fost prins de Ginel Preda, adjunctul Poliţiei Prahova (FOTO) şi de Iulian Stanciu, comandantul Poliţiei Câmpina.

Tânăra în vârstă de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, decedată, iar principalul suspect este chiar iubitul fetei. Zeci de polițiști și jandarmi îl caută pe suspect încă de ieri, acesta fiind dat în consemn la frontieră.

Poliţiştii din Prahova fac apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor și i-au distribuit fotografia. 

„Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a precizat IPJ Prahova, care a lansat un apel către populație să apeleze la numărul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiată unitate de politie dacă au date despre principalul suspect.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax