Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Spărgătorii de maşini, „în acţiune”

Publicat

Albaiulienii care obişnuiesc să îşi ţină autoturismele, peste noapte, în parcările publice sunt sfătuiţi să verifice de două ori, înainte de a pleca, dacă au securizat maşina. Spărgătorii de maşini au ieşit „în acţiune”, iar primele vizate sunt autoturismele parcate în zone mai puţin populate.

Doar weekend-ul acesta, politiştii au identificat în flagrant trei tineri care încercau să sustragă bunuri din autoturisme. În data de 12.03.2011, orele 05.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au prins în flagrant doi tineri, din Alba Iulia, ambii de 18 ani, care au sustras un DVD player dintr-o maşină parcată pe strada Poligonului din Alba Iulia.

La data de 13.03.2011, ora 23.09, o patrulă mixtă formată din agenţi de siguranţă publică şi jandarmi l-au prins în flagrant pe C.F.P. (21 de ani), din Sebeş, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Valea Sebeşului din Petreşti.

Cercetările sunt continuate faţă de suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat. În scopul de a preveni astfel de incidente, poliţiştii atenţionează proprietarii să verifice la plecare dacă au încuiat maşinile şi, preferabil, să nu lase obiecte de valoare în interiorul acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax