Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au fost prinși la volan, fără permis. Dosare penale pentru doi tineri din județul Alba

politist trafic

Publicat

Doi tineri din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinși în trafic, la volan, fără a deține permise de conducere. Aceștia au fost opriți la Totoi și în la Tătârlaua, de polițiști.

Luni, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Totoi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Vezi și VIDEO: Momentul impactului în tragicul ACCIDENT din județul Cluj, cu victime din Alba. Doi oameni au murit, alți doi răniți grav

Tot luni, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tătârlaua, comuna Cetatea de Baltă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de cei doi conducători auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate