Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Bancnota din parbriz”, o nouă metodă de înșelătorie. Cum acționează hoții

Publicat

metoda bancnota

Ingeniozitatea hoților nu cunoaște limite. O nouă metodă de înșelătorie este folosită din ce în ce mai des de către hoți în special în parcările centrelor comerciale.

Este vorba despre metoda de furt numită „bancnota din parbriz”. De obicei, hoții acționează astfel în parcările centrelor comerciale aglomerate.

Cum funcționează? Unul dintre infractori pune la ştergător o hârtie falsă de 100 de lei sau de 50 lei. O pune astfel încât să îi sară imediat în ochi şoferului care se urcă la volan.

Când se urcă la volan, conducătorul auto vede bancnota și se dă jos ca să o ia. În acest timp, un hoț stă ascuns în spatele mașinii, iar când șoferul coboară, infractorul sustrage toate bunurile.

De obicei, șoferii, după urcarea în mașină își poziționează gențile, telefoanele sau diverse alte lucruri de valoare pe bord sau pe locul pasagerului, în cazul în care nu sunt însoțiți.

De altfel, țintele hoților sunt persoanele neînsoțite, de regulă vulnerabile, precum femeile care obișnuiesc să își țină gențile pe locul pasagerului.

La vederea bancnotei, care oricum este falsă, tentația șoferului este să părăsească mașina iar în acel moment hoții acționează. De obicei, unul dintre hoți urmărește victima și ajunge din aproape în aproape până în spatele mașinii.

sursă: bugetul.ro, dcnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax