Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bursa locurilor de muncă, miercuri, la sediul AIDA din Alba Iulia

Publicat

Albaiulienii care se află în căutarea unui loc de muncă au ocazia, miercuri, să se întâlnească față în față cu angajatorii. Toţi cei interesaţi să se angajeze pot participa la Bursa locurilor de muncă, ce va avea loc la sediul Asociației Intercomunitare pentru Dezvoltare Alba Iulia (AIDA).

Întâlnirea cu reprezentanţii firmelor angajatoare va începe la ora 10.00, pe strada Bucovina nr.6, în spatele pieței agroalimentare din Centru, la sediul AIDA. Participanţii trebuie să aibă la ei CV-urile ce prezintă pregătirea profesională şi experienţa în muncă.

Evenimentul este organizat de Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba.

Până în momentul de față și-au anunțat prezența 30 de firme, printre care se numără și magazinul „Dedeman”. Organizatorii ne-au declarat că sunt ofertate peste 100 de locuri de muncă. O noutate adusă de bursa locurilor de muncă este diversitatea de servicii din partea angajatorilor. Locurile de muncă se adresează atât persoanelor cu studii medii, cât și celor cu studii superioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax