Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie Crucea Roșie: 260 de persoane nevoiașe din Alba Iulia au primit tichete sociale în valoare de 50 de lei fiecare

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba a sprijinit și în acest an persoanele nevoiașe. Un număr de 260 de familii din Alba Iulia, aflate în evidenţa autorităţii publice locale cu o situaţie socio-materială au primit tichete în valoare totală de 13.000 de lei. Fiecare a primit câte 5 tichete în valoare de 10 lei.

În perioada 15 ianuarie – 13 februarie, Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiaşe din municipiul Alba Iulia, prin distribuirea de tichete sociale în valoare de 13.000 lei.

Au beneficiat de sprijin prin acordarea de tichete sociale în cuantum de 5 tichete cu valoare de 10 lei fiecare, 260 persoane singure/familii aflate în evidenţa autorităţii publice locale cu o situaţie socio-materială care nu le permite un trai decent.

Preocuparea faţă de problemele sociale ale comunităţii trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare instituţie/organizaţie abilitată. Crucea Roşie, prin proiectele implementate a încercat mereu să fie alături de persoanele vulnerabile, în limita posibilităţilor, în virtutea programului social caracteristic şi a principiilor fundamentale ale Mişcării Internaţionale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax