Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Cercetat pentru tentativă de omor. I-a aplicat unui bărbat mai multe lovituri cu un topor, pe drumul din Mărgineni – Săliştea

Publicat

catuse

Un bărbat de 56 de ani este cercetat pentru tentativă de omor calificat, după ce duminică, 28 aprilie, i-a aplicat unui bărbat de 37 de ani mai multe lovituri în zona abdominală, cu un topor. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și este propus pentru arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au sesizat, în data de 2 mai, din oficiu cu privire la faptul că, joi seara, B.I., un bărbat de 37 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, care locuieşte fără forme legale în localitatea Mărgineni, comuna Săliştea, a fost internat în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba, prezentând leziuni în zona abdominală şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că duminică seara, în jurul orei 22.00, B.I., sub influenţa alcoolului, a avut un conflict spontan pe drumul din Mărgineni cu R.G.P., un bărbat de 56 de ani, din Mugeşti.

În timpul conflictului R.G.P. i-a aplicat lui B.I. mai multe lovituri, în zona abdominală, cu un topor pe care-l avea asupra sa, cauzându-i mai multe leziuni. După agresiune, victima s-a deplasat la reşedinţa sa din localitatea Mărgineni unde, datorită agravării stării de sănătate, joi după-amiaza, a solicitat ambulanţa.

În urma cercetărilor efectuate şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a concluzionat faptul că leziunile suferite de victimă s-au putut produce prin lovire cu un corp contondent şi sunt de natura celor care pun în primejdie viaţa victimei, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat în favoarea Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de R.G.P., sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă în public.

Faţă de inculpat a fost dispusă punerea în mişcare acţiunii penale şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: R.G.P., reţinut de Parchetul Tribunalului Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tentativă de omor calificat şi port ilegal de armă albă în public, a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului iar pe numele inculpatului a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile. Inculpatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax