Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clădirea Curții de Apel Alba Iulia va fi dotată cu două ascensoare pentru persoane. Valoarea investiției

Publicat

prefectura

Clădirea Curții de Apel Alba Iulia va fi dotată cu două ascensoare cu o capacitate de șase persoane. Acestea vor fi amplasate în cuțile interioare ale imobilului, iar valoarea investiției este de peste 220.000 de lei, fără TVA. 

Curtea de Apel Alba Iulia a lansat marți, 18 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru furnizarea, montarea şi punerea în funcţiune a două ascensoare hidraulice de transport persoane în curţile interioare ale clădirii.

Valoarea totală estimată este între 220.000 și 231.830 de lei, fără TVA.

Clădirea Curții de Apel Alba Iulia este situată pe strada  Piața I. C. Brătianu, Nr. 1, are regimul de înălțime S + P + 2E și este prevăzută cu două curți interioare.

În fiecare curte a clădirii se va monta câte un ascensor de persoane. Cele două ascensoare vor fi de tip hidraulic, sarcină 450 kg, pentru șase persoane, cu trei stații, cu structură metalică proprie autoportantă și închidere perimetrală cu panouri sandwich de 5 cm.

Cele trei stații sunt la parter, etajul 1 și etajul 2. Accesul din clădire în cabinetele ascensoarelor va fi în linie, prin desființarea ferestrelor de pe aceeași verticală și demolarea parapeților de zidărie a acestora. Grosimea pereților exteriori ai clădirii este de 60 de centimetri.

Ușile ascensoarelor trebuie să permită accesul în interiorul cabinelor a cărucioarelor persoanelor cu handicap locomotor. Cursa ascensoarelor este de 8,9 metri, de la cota plus minus a parterului clădirii, la cota de plus 8,9 metri a pardoselii etajului 2.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax