Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR a respins recepția Lotului 3 al Autostrăzii Sebeș – Turda. Motivele imputate constructorului

Publicat

CNAIR a respins din nou, marți, recepția Lotului 3 al autostrăzii Sebeș – Turda și a amânat cu 90 de zile preluarea amplasamentului, după o vizită în teren a specialiștilor instituției, urmată, după amiază, de o ședință cu reprezentații constructorului. Motivul: constructorul nu a remediat neconformitățile constatate la pre-recepție. Reprezentanții CNAIR au avertizat constructorul Tirrena Scavi că ”nu se face rabat la calitate”. 

În urma inspecției efectuate ieri pe lotul 3 al Autostrazii Sebeș-Turda, specialiștii CNAIR au luat decizia respingerii recepției din cauza mai multor neconformități constatate la pre-recepția din luna noiembrie a anului trecut și neremediate de constructorul Tirrena Scavi.

 Citește și Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda va fi deschis circulației până în MARTIE. Concluzii la recepția lucrărilor

”S-a respins receptia sau, mai bine-zis, s-a amânat preluarea amplasamentului cu 90 de zile. Asa cum am declarat si ieri, principalele neconformitati care trebuie remediate sunt legate de rugozitatea, planeitate, soluțiile tehnice folosite de constructor pe pod nu corespund proiectului tehnic, iluminatul pe lampi cu sodiu trebuie înlocuit cu iluminat cu led, mai economic. În functie de cum va permite si vremea, constructorul are 90 de zile sa remedieze aceste aspecte”, a delcarat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, constructorul a semnat procesul verbal de constatere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax