Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Alin Stanciu (PSD): Greșit, domnule Paul Voicu! Problemele albaiulienilor sunt și ale primarului

Publicat

Problemele colective ale locuitorilor sunt, în egală măsură, și ale primarului, chiar dacă soluționarea lor nu intră în atribuțiile din fișa postului. Un primar responsabil este interesat de toate grijile și neajunsurilor localnicilor, iar dacă nu le poate rezolva, apelează la alte instituții abilitate. Și nu renunță până când cei care au dreptate au și câștig de cauză!

Domnule Paul Voicu, în calitate de viceprimar cu atribuții de primar, chiar dacă proprietar al podului de peste râul Mureș nu este primăria, nu este o soluție să întoarceți capul. Timpii de așteptare și nervii șoferilor vor fi la fel de mari. Montând două panouri, la capetele podului de la Partoș, în care precizați că acesta nu este al Primăriei municipiului Alba Iulia, ci proprietar este C.N.A.I.R., instituție subordonată Ministerului Transporturilor, nu se rezolvă problema!

Iar numerele afișate pe panouri vă ajută mai mult pe dumneavoastră decât pe șoferi, încercând, pe cale interinstituțională și administrative, să găsiți o soluție. Lipsa calității lucrărilor ne costă pe noi toți, la fel cum vă costă și pe dumneavoastră, când mergeți sau veniți dinspre Sebeș.

În acest caz se impune o colaborare strânsă cu Instituția Prefectului, Consiliul Județean Alba, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor. Astfel, trebuia să montați un singur panou, în propriul birou, pe care să îl vedeți zilnic până la rezolvarea situației.

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat Alba la Primăria Alba Iulia

Pentru un oraș prosper!

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Alba – Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro – CUI mandatar financiar judetean : 21200019

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax