Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Bogdan Lazăr, ALDE Alba: Galacticii și galaxiile din capul unora cu aere de primar! (P)

Publicat

”În ultima perioadă tind să cred că cei care se străduiesc să posteze în numele unui ilustru edil ce se chinuie să umple urmele pașilor lui Hava chiar au luat în serios un pamflet și vor să zboare pe Marte. Promisiunile curg cu nemiluita și cele 24 de ore ale unei zile se dovedesc prea puține pentru a le cuprinde pe toate.

Sute de tone de pietriș pe tot atâtea sute de km de “drum” urban, străzi pe care nici măcar “umbra lui Mircea” nu a trecut vreodată, astăzi în plină campanie “sunt prinse” în marea asfaltare (evident, pe hârtie). Dar cel mai trist este modul josnic în care cei care au lăsat sportul din Alba să moară, acum pozează în marii lui salvatori!

Mai rămâne să ni se spună că Messi sau Ronaldo și-au dat acordul să evolueze pe stadionul din Cetate și le-au rezolvat pe toate… Curg banii gârlă: pe măști, pe pavaje și, mai nou, pe Stadionul Cetate! Ani de zile sportul a fost în moarte clinică iar atletismul, halterele, boxul, luptele, înotul sau tenisul de masă au fost subfinanțate și lăsate să moară de la un ciclu electoral la altul… Asta după ce au înmormântat cu totul fotbalul albaiulian.

Iar acum, făuritorii de cuvinte și slalomiștii printre stele visează că dacă vor arunca în derivă cu 400.000 de lei în FC Unirea totul se va trezi la viață. Trebuie să o recunoaștem: a fost un vis frumos pe care l-am trăit în toată realitatea lui. Promovarea FC Unirea în prima ligă a fost o imensă bucurie și ar fi trebuit să fie un imbold uriaș. Din păcate, și atunci ca și acum s-a ratat totul. Atunci era timpul perfect ca Primăria Alba Iulia și CJ Alba (ambele conduse de exact aceiași oameni ca și acum) să aibă o strategie pentru a menține vie performanța, pentru a pregăti noi și noi generații de sportivi de palmares.

Este clar pentru toți că astăzi, nu mai putem menține vie decât speranța unei schimbări reale, însă nu la FC Unirea. Ci acolo de unde au plecat toate problemele sportului din Alba Iulia! La Primăria unde săracul Paul este legat de alții cu lanțuri de scaunul de primar pentru a nu fi smuls de electoratul dezamăgit, precum oarecând pomii din Custozza… Cei isteți vor înțelege aluzia!”, a declarat Bogdan Lazăr, candidatul ALDE Alba, pentru Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 13.08.2020 at 12:00

    In primul rand imi place ca te dai istet (sper asa sa fie), dar te legi de un subiect pa care nu cred ca il stapanesti :fotbalul. Sportul in Romania este profesionist, nu subventionat de la stat, adica din banii nostrii. Dar s-au facut legi in asa fel incat sa se mascheze acest lucru. FCSB, CFR si altele atesta acest lucru ca se poate si fara stat. Dar tu sustii, dati bani de la Primarie si CJ pentru fotbal,etc, care pentru albaiulian nu au nici o finalitate. Nu poti, nu faci, gata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax