Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Ioan Mircea Leahu, candidatul PRO România la primăria Ocna Mureș (P)

Publicat

PRO România și-a desemnat candidatul la primăria din Ocna Mureș, în persoana lui Ioan Mircea Leahu.

În vârstă de 49 de ani, de profesie jurist, Leahu este dirigintele oficiului poștal din oraș, este căsătorit și are 3 copii. Până de curând, a fost membru al PSD și s-a alăturat echipei PRO România împreună cu mai mulți colegi din rândul social-democraților.

“Sunt onorat de încrederea pe care conducerea filialei județene a PRO România mi-a acordat-o prin validarea candidaturii la primăria din Ocna Mureș. Sunt convins că cele 4 mandate de consilier local îmi oferă o expertiză administrativă solidă dar și o cunoaștere profundă a problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră.

Am certitudinea că, alături de colegii mei, vom lucra în beneficiul cetățenilor orașului și că vom duce cu bine la sfârșit tot ceea ce ne propunem”, a declarat Ioan Mircea Leahu.

La rândul său, Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, transmite că prioritățile partidului pentru această perioadă sunt promovarea la alegeri a unor oameni capabili, care pot gestiona problemele deloc ușoare cu care se confruntă majoritatea localităților din județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax