Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă PNL: Lenuţa Bubur – Un primar întotdeauna pentru oameni! Proiecte pentru Crăciunelu de Jos

Publicat

La ultimele alegeri locale, desfăşurate în anul 2016, în comuna Crăciunelu de Jos, doamna Lenuţa Bubur era aleasă, din nou, în funcţia de primar. Unul dintre cei mai longevivi edili din judeţul Alba, Lenuţa Bubur a reuşit investiţii importante pentru comunitate, câştigând încrederea locuitorilor.

Ca un bun gospodar, aceasta a reuşit să implementeze proiecte finanţate prin fonduri locale, guvernamentale sau europene, găsind mereu cea mai avantajoasă variantă şi asigurând un echilibru între veniturile comunei şi necesităţile de dezvoltare.

În ultimii 4 ani, doamna primar Lenuţa Bubur s-a preocupat de terminarea lucrărilor de asfaltare a tuturor străzilor din comună. Pentru rezolvarea diferitelor situaţii de infrastructură cât şi a situaţilor neprevăzute, comuna a fost dotată cu un tractor cu toate utilajele necesare pentru desfăşurarea activităţilor comunale: remorcă, sărăriţă, lamă de zăpadă, cositoare.

Totodată, s-a realizat extinderea alimentării cu gaze naturale pe străzile Cloşca şi Dalas, iar în centru comunei s-a construit o parcare şi în curând toţi cetăţenii vor putea beneficia de intabularea gratuită a terenurilor din extravilanul localităţii, proiect ce se află deja în execuţie.

Pentru ca toată lumea să beneficieze de investiţii, de la cei mici până la cei mai mari, grădiniţa, căminul cultura şi primăria au beneficiat de lucrări de renovarea a clădirilor. Primăria a mai beneficiat adiţional şi de construirea şi amenajarea unei arhive.

Pentru activităţile şcolare, cât şi pentru cele sportive şi recreative, a fost construit un teren de sport sintetic în curtea şcolii, folosit atât pentru activităţile din cadrul şcolii, cât şi pentru alte activităţi sportive şi recreative. Nici terenul de fotbal natural din Luncă nu a fost uitat,  acesta beneficiind de amenajarea vestiarelor.

Unul din cele mai importate proiecte ale comunei, aflat în execuţie, este construcţia podului din beton armat peste râul Târnava, pod care îl va înlocui pe cel vechi construit din lemn. Prin acest pod, 35 de gospodării vor avea un acces mai facil spre centrul localităţii, ajutând totodată la exploatarea a peste 600 de hectare de teren agricol, aflate dincolo de râul Târnava.

Pentru următorul mandat, primarul Lenuţa Bubur propune locuitorilor comunei următoarele proiecte:

Modernizare strada 6 Martie, respectiv construirea de rigole, şanţuri betonate şi trotuare;

Modernizare iluminat public stradal cu leduri;

Înfiinţarea la nivelul comunei a unui centru pentru îngrijirea persoanelor vârstnice;

Amenajarea şi întreţinerea unei baze de agrement la “Apă Sărată”;

Continuarea programului de intabulare gratuită din extravilanul comunei;

Dotarea unităţilor şcolare de la nivelul comunei cu tablete pentru fiecare elev.

Ghidându-se mereu după sloganul „Să nu spui niciodată că nu se poate!”, Lenuţa Bubur îi consideră pe toţi locuitorii comunei ca pe o a doua familie.

De aceea, împreună cu preşedintele Ion Dumitrel şi cu echipele de consilieri locali şi judeţeni PNL va dezvolta în continuare comuna Crăciunelu de Jos.

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax