Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman, liderul deputaților PNL: Victorie a PNL pentru Diaspora

Publicat

Amendamentul prin care cetățenii români din Diaspora aveau dreptul de a vota sâmbătă și duminică la alegerile parlamentare, susținut de PNL, a fost adoptat de plenul Camerei Deputaților, a transmis deputatul Florin Roman. Inițial, acest amendament a fost respins de PSD în Comisia Juridică, dar insistențele parlamentarilor PNL pentru ca românii din Diaspora să voteze în două zile, în condiții de siguranță medicală, au avut câștig de cauză.

„Este greu de înțeles de ce PSD se teme atât de mult de votul românilor din Diaspora, ținând cont de faptul că, pe fondul pandemiei de COVID-19, unele țări nu permit deschiderea de secții de votare. PSD a refuzat categoric și discutarea proiectelor de lege inițiate de PNL, prin care am propus creșterea numărului de parlamentari pentru Diaspora, având în vedere că milioane de români din afara granițelor țării și-au exprimat votul la alegerile europarlamentare și prezidențiale.

PNL solicită PSD să oprească lupta împotriva propriilor cetățeni. După ce și-a gazat și bătut propriul popor și Diaspora pe data de 10 august, acum PSD se opune votului electronic și creșterii numărului de parlamentari pentru milioanele de români din Diaspora. În 6 decembrie, trebuie să le achităm prin vot nota de plată pentru toate aceste mizerii”, a transmis deputatul PNL Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    luni, 14.09.2020 at 16:52

    Iti bati joc de romanii din tara cu aceasta initiativa ineptule… Eu de ce nu am voie sa votez in doua zile in tara? Se vede ca ne tratati pe prostii astia din tara, care muncim cinstit si va platim taxe si impozte, din care va luati salariile de zeci de mii de lei ca pe niste IOBAGI!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax