Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat USR-PLUS Sebeș: Dacă îți pasă de Sebeș vino la VOT! Haideți să readucem în Primărie legea și respectul pentru cetățean

Publicat

Dragi locuitori ai Sebeșului,

Alegerile locale sunt despre OAMENI!

Oameni ca TINE au decis să se implice și să candideze pentru a schimba în bine comunitatea în care trăiesc. Cu acest crez, echipa USR-PLUS a intrat în competiția electorală pentru Primăria și Consiliul Local Sebeș. Sunt oameni noi în politică, care însă au reușit să demonstreze profesionalism în domeniile în care activează.

Angajamentul nostru este acela de a pune bazele unui parteneriat real și corect cu toți locuitorii municipiului Sebeș și de a pune interesul lor în centrul deciziilor administrației locale.

Este important să nu uiți că alegerile locale din acest an sunt despre strada ta. Acesta este cel mai important loc din România. Este locul unde trăiești, unde îți crești copiii, unde te întâlnești cu familia, cu prietenii și vecinii. Și este normal să-ți dorești ca pe strada ta să fie curat, să respiri aer proaspăt, să ai o școală bună și să te simți în siguranță.

Propunem un program prin care, în următorii ani, cu fonduri europene sau prin repartizarea corectă a bugetului local de investiții, municipiul Sebeș să fie modernizat, stradă cu stradă. Vom porni cu o inventariere serioasă a problemelor de pe fiecare stradă și vom prioritiza investițiile astfel încât banii să fie alocați echitabil și spre rezolvarea tuturor problemelor de infrastructură, utilități și salubritate.

Pentru asta este nevoie de o adevărată revoluție, o revoluție pe care o facem prin VOT, în 27 septembrie. E nevoie de o revoluție prin care aducem în Primăria Sebeș buna guvernare locală, legea și ordinea, performanța și meritocrația. Vrem o revoluție care să elimine pilele, relațiile și risipa banului public. Vrem o revoluție a bunului simț și a respectului pentru cetățean!

Vrem o revoluție care să schimbe Sebeșul într-un oraș verde, curat și nepoluat. Vrem o revoluție care să schimbe fața fiecărui cartier al municipiului.

Vrem o revoluție care să aducă performanța în Primărie și interesul cetățeanului să fie în centrul fiecărei decizii administrative.

Noi, echipa USR-PLUS, avem curajul să luptăm pentru Sebeș și avem încredere că o veți face și voi!

E timpul ca ÎMPREUNĂ cu voi să declanșăm revoluția bunei guvernări la Sebeș!

În 27 septembrie votează echipa USR-PLUS pentru Consiliul Local Sebeș! Votează Ioan Anghel – viitorul primar de care oamenii din Sebeș au nevoie!

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”,

Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax