Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Nica, noua propunere a lui Dăncilă, pentru postul de comisar european. Victor Negrescu a fost respins de partid

Publicat

Europarlamentarul PSD, Dan Nica, a fost votat cu unanimitate de voturi, în CEX-ul PSD de marți, ca și propunere a guvernului Dăncilă pentru postul de comisar european pentru Transporturi.

În schimb, Victor Negrescu, unul dintre candidații vehiculați ca fiind pe lista scurtă în cursa internă PSD pentru această funcție nu a mai fost suspus la vot în CEX-ul partidului, anunță jurnaliștii de la Digi24.ro.

Dan Nica este al doilea candidat propus de guvernul României pentru postul de comisar european, după ce comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European a respins săptămâna trecută, prin vot, candidatura Rovanei Plumb.

Dan Nica s-a aflat pe lista trimisă de Dăncilă la Bruxelles în urmă cu o lună, alături de Rovana Plumb. Klaus Iohannis i-a comunicat Vioricăi Dăncilă atunci că cele două propuneri sunt proaste și vor fi respinse. 

sursa digi24.ro. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax