Connect with us
Publicitate

AIUD

Darius și Marius, doi bărbați din Alba, sunt ispite la ”Insula Iubirii”, cel mai fierbinte show al verii. Când începe sezonul 8

Publicat

Doi bărbați din Alba vor fi ispite, la Insula Iubirii sezonul cu numărul 8. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți gladiatori din trupa de reenactment de la Alba Iulia, Darius Măcinic și un tânăr din Aiud, Marius Troană. 

Darius Măcinic are 42 de ani este antrenor de judo la Alba Iulia și are o afacere proprie.

Gladiatorul din Alba Iulia, Darius Măcinic la Insula Iubirii

De asemenea este Dareos, unul dintre gladiatorii trupei ”Ludus Apulensis”, din trupa de reenactment istoric de la Alba Iulia. Mai mult de atât în 2022 și-a lansat și un volum de poezii.

Darius Macinic și-a dorit să fie ispită pentru că îl atrage ideea show-ului Insula Iubirii și psihologia care se află în spatele evenimentelor de pe Insula Tentației.

Ispita susține că are o personalitate completă, o latură mai dură și mai competitivă care l-a împins spre sport, dar și o latura mai sensibilă.

Marius Troană din Aiud. Cum s-a căit după ce a făcut videochat

Marius este din Aiud are 31 de ani. A terminat liceul, iar nu și-a dorit să meargă mai departe. A preferat să se concentreze pe viața profesională și să își atingă scopurile.

În prezent, ispita Marius deține un salon de bronzat și unul de modelare corporală. Se consideră un bărbat stabil din toate punctele de vedere, căci afacerile sale funcționează și îi oferă un trai liniștit.

Acesta spune despre trecutul său că a fost unul mai zbuciumat. Pierdea nopțile, ieșea cu multe femei, și chiar a făcut videochat.

Potrivit a1.ro, a făcut videochat pentru a suplini lipsurile materiale cu care se confrunta. Două luni a practicat acest job, iar apoi a urmat o perioadă de căință.

Marius susține că este o persoană credincioasă, așa că a simțit o mare povară în suflet din acestă cauză. A făcut eforturi pentru a i se ierta păcatul. În demersul său, a ajuns la o biserică din Italia, unde erau mai multe metode de a cere iertarea păcatelor.

Pentru că povara era prea mare, a ales calea mai grea, spune el. A urcat 20 de trepte în genunchi și a spus o rugăcine la fiecare treaptă. Momentul a fost atât de intens încât i-a schimbat viața.

Insula Iubirii sezonul 8

Emisiunea începe din 15 iulie, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

sursă foto: antena1.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax