Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Demisie a unei îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia, acuzată alături de o educatoare, de comportament violent față de copii

Publicat

Îngrijitoarea din Alba Iulia acuzată, alături de o educatoare de la aceeaşi creşă, în vara anului trecut, de părinţii unor copii că ar fi avut un comportament agresiv la adresa minorilor, atât fizic, cât şi verbal, şi-a dat demisia, cele două fiind în continuare urmărite penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Alba Iulia, Robert Roman, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că îngrijitoarea şi-a prezentat demisia, iar educatoarea nu s-a întors la creşa în cauză după expirarea perioadei de şase luni în care fusese mutată la o altă unitate, optând să rămână la actualul loc de muncă până la sfârşitul anului de învăţământ.

Citește și: VIDEO: Scandalul de la Creșa din Alba Iulia. Viceprimarul Voicu Paul: ”Nu știu dacă comportamentul unor copii este de înger”

În august anul trecut, după ce cazul a devenit public, la sesizarea presei, comisia de cercetare disciplinară constituită la nivelul Primăriei Alba Iulia a propus ca educatoarea şi îngrijitoarea să fie sancţionate cu avertisment scris şi, totodată, mutate temporar, pe o perioadă de 6 luni, la alte creşe din municipiu, propunere aprobată de viceprimarul cu atribuţii de primar, Voicu Paul. Cele două au fost, totodată, sancţionate cu avertisment scris.

AUDIO: Cum erau amenințați copiii la creșa din Alba Iulia: „De te ridici de pe saltea, te mănânc”

Pe de altă parte, potrivit unui răspuns transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia unei solicitări AGERPRES, organele de urmărire penală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cele două suspecte pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax