Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Călin Potor susține că Silviu Bian nu a fost promovat în funcția de secretar de stat de organizația PDL Alba. A avut numirea „în plic”

Publicat

Silviu Bian, fostul vicepreședinte al PDL Alba și fost șef la ANOFM, judecat pentru fapte de corupție, nu ar fi fost promovat în funcția de secretar de stat de organizația PDL Alba. Numirea acestuia ar fi venit „în plic” de la București și nu ar fi fost făcută la solicitarea organizației PDL Alba. Acest fapt a fost dezvăluit de deputatul PNL de Alba, Călin Potor, fost membru marcant al PDL Alba în perioada când Bian a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii.

Potor a atins acest subiect în timpul talkshow-ului  „Testul de sinceritate”, realizat de moderatorul Dan Lungu pe Alba24, în ideea de a arăta ca Mircea Hava, spre deosebire de liberalii din Alba nu au promovat în funcții guvernamentale, la București, persoane și membri din organizație.

Fostul deputat PDL a relatat despre modul în care Silviu Bian a ajuns preşedinte al ANOFM, afirmând că acesta ar fi avut o cunoştinţă „la Bucureşti”, care l-a susţinut.  „El a venit cu o susţinere găsită pe la Bucureşti şi avea nevoie doar de un acord dat de Alba. L-a obţinut”, a spus Potor.

Acesta a mai povestit şi ce îi spunea fostului secretar de stat despre cum era privit de angajații din sistem:  „Eu am fost dintre cei care îi spuneam: Băi, Silviule ştii ce vorbesc angajaţii tăi despre tine? Că ardelean mai prost la conducerea lor nu a mai fost niciodată, mai lipsit de respect, mai grobian”.

Silviu Bian, fost șef al ANOFM și vicepreședinte al PDL Alba este judecat pentru fapte de corupție după ce a fost prins în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă de la angajați.

[media id=465 width=450 height=360]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. guti

    sâmbătă, 11.02.2012 at 15:00

    ???????????

  2. Aurelian

    duminică, 12.02.2012 at 22:23

    Potorina te ***** Piticul Atomic, cand aude ce debitezi, ca i-ai luat argumentele de al lega pe Hava de Bianu, si cu asta a pierdut 70% din dezinformare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax