Connect with us
Publicitate

BLAJ

Distracție a unor adolescenți din Blaj, la 112: ”Am fost violat și închis în cușcă”. Cum au ”gustat” 22 de polițiști, gluma

Publicat

politie noaptea

Glumă de adolescenți, aflați la o petrecere. Polițiștii au răspuns și ei cu o glumă: amenzi de 5.000 de lei.

22 de polițiști și jandarmi din Blaj au fost alertați joi seară, după ce, printr-un apel prin 112, o persoană a reclamat că a fost violată și închisă într-o celulă. Telefonul de pe care s-a sunat a fost închis, însă investigațiile făcute de polițiști, în mod operativ, au dus la identificarea persoanei care a făcut apelul, acesta dovedindu-se a fi unul fals. Au fost aplicate amenzi în valoare de 5.000 de lei.

La data de 20 februarie 2020, în jurul orei 22,43, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o persoană de sex masculin, care nu și-a declinat identitatea, cu privire la faptul că a fost violată și închisă într-o celulă. Apelantul a întrerupt convorbirea fără a oferi detalii legate de locul în care se află sau identitatea eventualilor agresori.

Ulterior, un polițist a apelat numărul de telefon de pe care s-a făcut sesizarea, iar persoana care a răspuns și-a dat o identitate falsă, a unui bărbat care locuiește pe strada Plopilor din Blaj, după care a închis telefonul și nu a mai putut fi contactat.

Un număr de 18 polițiști și 4 jandarmi au fost mobilizați și au început investigațiile, fiind patrulate străzile municipiului și în special cartierul unde se află strada Plopilor.

Elementul care a i-a ajutat pe polițiști a fost faptul că, cu ocazia convorbirii în care presupusa victimă și-a dat un nume fals, pe fundal, s-a auzit gălăgie și muzică.

Indiciul i-a condus spre o locuință unde avea loc o petrecere. Acolo, în jurul orei 00,45, a fost identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din Blaj, care ar fi folosit telefonul unui prieten.

În locuința respectivă mai erau doi minori de 16 și 17 ani și un tânăr de 18 ani, cărora polițiștii le-au aplicat amenzi în valoare totală de 4.500 de lei, pentru apelare falsă a agențiilor specializate de intervenție, în conformitate cu prevederile OUG 34 din 2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Unic de Urgență.

O amendă în valoare de 500 de lei a fost aplicată mamei minorului de 13 ani, pentru că l-a lăsat fără supraveghere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax