Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi adolescenţi din Alba Iulia, REȚINUȚI pentru FURT. Au sustras bunuri de 4.000 de lei din chioșcuri, magazine și gospodării. PERCHEZIŢIE la domiciliul unei minore

Publicat

furt casaDoi minori în vârstă de 14 respectiv 16 ani din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști fiind acuzaţi de comiterea, împreună cu alţi doi adolescenţi, a mai multor furturi, fapte prin care au creat un prejudiciu de aproape 4.000 de lei.

La data de 30 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a 6 furturi din chioșcuri, societăţi comerciale şi din curtea unei locuinţe, fapte reclamate poliţiei în perioada martie-mai 2016.

La comiterea unora dintre aceste fapte, minorul a fost ajutat de alţi trei minori (un băiat şi două fete), cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, iar prejudiciul total cauzat prin aceste fapte a fost de peste 4.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiei efectuate de poliţişti, la domiciliul uneia dintre minorele bănuite de complicitate la furt, au fost găsite o parte din bunurile sustrase.

La data de 30 mai, minorul de 14 ani şi minora de 16 ani, la domiciliul căreia au fost găsite o parte din bunurile sustrase au fost reţinuţi de poliţişti, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax