Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două cartiere din Alba Iulia au rămas fără apă potabilă din cauza unor avarii la conducta de alimentare

Publicat

APA CTTA – Sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării de apă în cartierul Pâclișa și pe strada Brândușei, din cauza unei avarii la conducta de alimentare.

Avariile s-au produs ca urmare a lucrărilor de execuție la reabilitarea instalațiilor din zona respectivă. 

Lucrările sunt executate de S.C. Elis Pavaje SRL. Operatorul îi avertizează pe oameni că este posibil ca după reluarea furnizării, apa să fie tulbure. 

”Echipele noastre de interventie depun toate eforturile pentru ca această avarie să fie rezolvata în cel mai scurt timp. De asemenea, la reluarea furnizarii, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți sa procedăm la purjarea apei (spălari locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situatie în care rugam clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere” au transmis reprezentanții operatorului. 

Cetățenii sunt rugați să anunțe eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, dispeceratului din Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834.501, și să solicite echipe de intervenție. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax