Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Șase persoane, între care şi un copil de doi ani, transportați la spital

Publicat

Patru persoane și un minor de 2 ani au fost răniți în urma unui accident pe Autostrada Sibiu-Sebeș, breteaua de ieșire spre Mediaș. Se pare că șoferul autoturismului, din cauza vitezei, a pierdut controlul voanului și a intrat cu mașina în parapeții de pe partea stangă a drumuli.

UPDATE: Şase persoane, între care şi un copil de doi ani, au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă după-amiază, la kilometrul 247 al autostrăzii Sibiu – Sebeş, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs pe breteaua de ieşire spre Mediaş, pe fondul vitezei neadaptate, în momentul în care şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu parapeţii de pe partea stângă.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, care au preluat şi transportat la spital doi bărbaţi, trei femei şi un copil de doi ani, acesta din urmă cu o contuzie la gambă, au explicat oficialii citaţi. Aceştia au mai spus că toate victimele erau conştiente, fiind preluate de către echipajele de prim-ajutor cu policontuzii.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax