Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: De la Alba Iulia la Pentagon și Fort Sill. Fostă elevă a Colegiului Militar, șefă de promoție la cursuri în SUA

Publicat

a

O fostă elevă a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia are rezultate profesionale extraordinare în cariera militară pe care și-a ales-o.

Alexandra Balan a făcut parte anul acesta din primul grup român care a urmat instruirea pentru un sistem de apărare operabil în România. 

Cursurile au durat două luni și s-au desfășurat la la United States Army Air Defense Artillery School. Fires Center of Excelence de la Fort Sill, Oklahoma.

Acolo, dintre toți cursanții veniți din mai multe țări, Alexandra a fost cea mai bună și, prin rezultatele pe care le-a obținut, a fost șefă de promoție. În plus, i-a fermecat pe americani cu felul ei plăcut de a fi și cu inteligența ei.

b

Nu este prima ei experiență americană. Anul trecut, Alexandra Balan a urmat un curs de carieră în SUA, timp de șase luni, pe care l-a terminat, de asemenea, ca șefă de promoție. Atunci a fost la Washington și a vizitat, printre altele, Pentagonul.

Alexandra locuiește acum la Buzău, unde și lucrează la o unitate militară, dar își amintește cu mare drag de Alba Iulia, orașul despre care spune că ”nu este altul la fel” și pe care îl vizitează de câte ori are ocazia.

A terminat cursurile Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia în 2011 și a urmat apoi Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”, lucrând în prezent pentru Forțele Aeriene Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax