Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ion Dumitrel își începe campania cu o greșeală gramaticală pe panourile publicitare. Doar zece cuvinte trebuiau verificate

Publicat

Echipa de campanie a președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a tipărit mai multe materiale de campanie cu o greșeală de ortografie. Asta în condițiile în care materialele de promovare conțin doar zece cuvinte.

Astfel, pe panourile publicitare amplasate în oraș, Dumitrel este prezentat drept președinte al Consiliuliui Județean Alba.

Nimeni din staff-ul de campanie al actualului președinte al Consiliului Județean Alba nu a observat greșeala de editare din reclama lui Dumitrel. Nici deputatul PNL Florin Roman, care este coordonatorul campaniei, nici vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan – secretarul general al organizației liberalilor din Alba.

Asta în condițiile în care aveau de verificat doar zece cuvinte. În mod normal, imaginea ar fi trebuit verificată de echipa de campanie, de designer, de cei care au executat printul și chiar de către candidat.

În mod normal, Ion Dumitrel va trebui să-și înlocuiască toate materialele electorale greșite, ceea ce va presupune un efort financiar important.

Reamintim că Ion Dumitrel și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Alba în data de 3 iulie, într-o conferință susținută la sediul partidului din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alin

    luni, 27.07.2020 at 13:17

    Zece cuvinte sunt prea mult pentru coordonatorul de campanie. Trebuia sa-i faca cineva un rezumat.

  2. Ionel

    luni, 27.07.2020 at 17:43

    Numele și textele pot să dispară.
    Contează să se vadă clar mustața și săgeata de la PNL.

  3. pilu

    luni, 27.07.2020 at 18:22

    Asta castiga si cu zece greseli gramaticale. Asa-i in Alba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax