Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Șapte echipe de la grădinițele din Alba Iulia s-au întrecut la concursul ”Micii pietoni”, organizat de IPJ Alba

Publicat

micii pietoni alba iulia 2019

Preșcolarii din șapte grădinițe din Alba Iulia au avut ocazia să-și demonstreze cunoștințele privind circulația rutieră, în cadrul unui concursuri organizat de IPJ Alba, în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”.

La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 16 din Alba Iulia a avut loc marți o nouă ediţie a concursului „Micii pietoni”, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”.

micii pietoni alba iulia 2019

Şi în acest an, la concurs au participat 7 echipaje, de la toate grădiniţele din Alba Iulia, fiecare fiind format din 3 preşcolari.

micii pietoni alba iulia 2019

Concursul a constat în 3 probe: demonstrarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie pietonală, recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântec cu tematică rutieră şi o probă practică.

micii pietoni alba iulia 2019

Copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie, pe care le-au aplicat corect la proba practică a concursului dar şi talent în susţinerea momentelor artistice, toți fiind declarați câștigători și răsplătiți cu medalii, permise de buni pietoni, diplome, jocuri, rechizite și cărți de activități adaptate vârstei lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax