Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mega party de Valentine’s Day organizat de Stage Club în colaborare cu Liga Studenților

Publicat

Clubul Stage din Alba Iulia a devenit neîncăpător pentru sutele de tineri veniți să-și celebreze iubirea alături de persoana cu care își împart sentimentele. Căsătoriile pentru o zi și brățările colorate au făcut furori, în vreme ce animatorii au avut grijă ca publicul să fie mereu înfierbântat.

Citește și Idei de CADOURI de Valentine’s Day: Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite, în funcție de stadiul în care se află relația

Cei care s-au căsătorit pentru 24 de ore și nu au putut profita totuși de noaptea nunții au primit bonus din partea Stage Club câte un shot gratuit, în vreme ce la intrare reprezentanții Ligii Studenţilor din Universitatea din Alba Iulia au oferit brățări în trei culori. Roșii pentru cei ocupați, galbene pentru cei care sunt într-o relație, dar n-au găsit perechea potrivită și verde pentru cei liberi, fără pereche.

Citește și VALENTINE’S DAY : Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Scena a fost acoperită de baloane roșii în formă de inimioară, iar culoarea roșie a creat o ambianță de iubire, deoarece acesta a fost cuvântul de bază în seara de 14 februarie.

FOTO: Cătălin Crăciun

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax