Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare ”cu tupeu”, între Alba Iulia și Micești. Un șofer și-a ”uitat” mașina pe pista de biciclete

Publicat

parcare pista bicicleta Din seria parcărilor neregulamentare, cititorii Alba24 au sesizat încă un caz în care un şofer cu ”permis de nesimțire” şi-a lăsat maşina pe pista de biciclete de pe strada Calea Moților, între Alba Iulia și Micești.

În imaginea surprinsă de un cititor Alba24, sâmbătă, în jurul orei 9.00, pe strada Calea Moților între Alba Iulia și Micești, se poate observa cum un șofer și-a ”uitat” autoturismul pe pista de biciclete, oferind astfel bicicicliștilor o adevărată probă de încercare a nervilor.

”Priviți la ce este folosită pista de biciclete Alba Iulia – Micești: la parcat mașina! Păi și noi bicicliștii, dacă pe aceeași rută mergem pe carosabil, dragii de șoferi ne <cântă de … dulce> și ne claxonează în stil <șoferesc>! Noi, ce să-i facem acestui binevoitor care ne-a obligat să folosim pistă de pietoni?”, a transmis cititorul.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Ioan

    sâmbătă, 01.08.2015 at 18:49

    Voi biciclistii ???
    Sa va zic eu ce faceti voi biciclistii de multe ori ? In loc sa mergeti pe asa-zisa pista de biciclete facuta din dale, de cele mai multe ori mergeti pe trotuar, voi biciclistii. Asa ca nu vad cu ce v-a deranjat masina parcata acolo.

    • mihai

      sâmbătă, 01.08.2015 at 23:12

      Interzis ..iti spune ceva..?..interzis a parca pe pista biciclete..interzis a parca pe locurile pt pers cu handicap..interzis a circula pe sens invers de mers..interzis a trece pe culoarea rosie la semafor..interzis ..interzis…Reguli….(se aplica si pt cel cu masina si pt biciclistii de care vb), dar asta nu inseamna ca daca un inconstient parcheaza asa trebuie sa fie si ceilalti inconstienti..

  2. Cristian P.

    sâmbătă, 01.08.2015 at 22:25

    Bă Ioane!
    Chiar că ești ION!
    Pentru că ești un mare cocalar!
    Nu știu dacă este mașina ta sau nu, dar ești un mare prost indiferent dacă ai parcat sau doar ești de acord cu principiul.
    Din partea bicicliștilor care au circulat azi pe acolo, ți-aș transmite mai multe salutări, dar îți spun doar multe cuie!

  3. Ma-Ta

    sâmbătă, 01.08.2015 at 22:30

    Mars ma Ioan… ca nici nu stii cu ce se mananca bicicleta. Probabil esti un stresat care nu are habar de sport.. Ia exemplul tarilor dezvoltate unde transportul „verde” – ciclismul este incurajat si protejat.

  4. Ardei

    sâmbătă, 01.08.2015 at 22:45

    Jet Ioane

  5. A.D.

    duminică, 02.08.2015 at 00:21

    …pai orasul Alba Iulia este bike-friendly…aparent.
    Realitatea este ca biciclistii au fost alungati cam de peste tot. Acum cativa ani s-a deschis cu mare tam-tam pista de biciclete din santurile Cetatii. Intre timp a fost invadata de caini…e riscant sa mergi cu bicicleta pe acolo deoarece proprietaruii de caini din oras nu au auzit de lesa sau botnita …un biciclist in miscare e momeala perfecta. Multi au abandonat si s-au mutat pe pista de la Schit …dar mai nou lumile s-au gandit sa-si plimbe cainii si pe-acolo….la coborare daca sare un caine pe tine …esti norocos cu o luna de spitalizare . Vineri seara o dama de vreo 45 de kile cara fara botnita evident 2 rottweileri de vreo 50 de kile…ce sa mai zici ??? ca parcheaza ala masina acolo e pistol cu apa
    Biciclistii nu sunt respectati in Alba . Punct.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax