Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Tânăra din Alba Iulia, dispărută la Londra, a fost găsită. Familia și prietenii au căutat-o cu disperare

Publicat

O tânără în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia a fost căutată de părinți după ce ar fi dispărut la Londra, în Marea Britanie. Potrivit unei prietene de familie, fata ar fi ajuns în capitala Angliei în urmă cu o săptămână, la prietenul ei. Ultima informație primită de familie de la prietenul fetei a fost că tânăra ar fi fost lăsată în fața spitalului Whipps Cross University Hospital din Londra, în 24 decembrie.

UPDATE: Tânăra a fost găsită. Aceasta este în prezent internată în spital. 

„Fata a fost găsită! Este internată într-unul dintre spitalele menționate de voi. Eu și familia fetei vă mulțumim pentru ajutorul acordat, datorită vouă și a informațiilor primite fata a fost găsită. Felicitări, dragi români pentru dovada de solidaritate! Doamne ajută pe toată lumea! An nou fericit, tuturor!”, a scris o prietenă de familie, pe pagina de Facebook.

 

Știrea inițială

„Dragi colegi, asistenți în Uk și prieteni, vă rog mult să mă ajutați să o găsim pe această fată. Familia ei se află în țară iar eu sunt o prietenă de familie dar stau în alt oraș din Uk, nu în Londra. Tatăl ei o caută cu disperare.

Numele ei este Preda Andreea, este din Alba Iulia și are vârsta de 21 ani.

A fost văzută ultima dată în fața spitalului Wibes Cross University Londra, în dimineața zilei de 24.12.

Prietenul ei la care a venit în vizită în urmă cu o săptămână, în Londra, nu mai răspunde la telefon.

Fata a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp cu o problemă medicală. Ultima informație, destul de ambiguă care au primit-o părinții de la iubitul fetei este că a lăsat-o în fața spitalului, în data de 24.12.

Părinții au sunat la Ambasadă, la poliție, nimeni nu le răspunde, au trimis și e-mail către Ambasadă, dar tot așa, nu au primit nici un răspuns. Vă rog mult să va mobilizați și să încercăm să o găsim”, a scris o prietenă de familie, pe pagina de Facebook.

UPDATE: În urmă cu puțin timp, fata a lansat o piesă de dragoste pe ritmuri de rap. Fără studii muzicale, fără experiență în domeniu, Andreea a început să cânte și să posteze pe diverse site-uri de socializare coveruri. După un cover postat a început și colaborarea cu Andrei, lansând împreună melodia ”Timpul stă în loc”.

Citește și: Doi tineri din Alba Iulia și-au expus sentimentele într-o melodie rap. Peste 3.500 de vizualizări pe Youtube în câteva zile

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax