Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor”

Publicat

IMG_0311 Duminică dimineaţa, la Alba Iulia, Clement Negruț, deputat și candidat PMP la primărie, s-a prezentat la secția de vot la ora 10.00 la Secția de la Liceul Economic ”Dionisie Pop Marțian”. Acesta a venit însoțit de soția sa.

Negruţ a mărturisit că a venit cu speranţă şi încredere la vot.

„Am votat pentru chimbare, pentru cetăţenii din Alba Iulia, pentru ca ei să beneficieze de drepturile constituţionale, să le fie respectate. Dreptul la muncă, dreptul la sănătate, dreptul la cultură, dreptul la un mediu sănătos.

În rest, cum vrea Dumnezeu şi cum vor oamenii.

Avem deja experienţă, suntem la al treilea scrutin electoral”, a declarat Clement Negruţ, după ce şi-a execitat şi el dreptul la vot pentru alegerile locale din 2016.

Nici Negruţ nu a dat vreun prognostic referitor la rezultatele alegerilor. A spus doar că este un om de acţiune: „Noi vom câştiga”.

 

YouTube video

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Mircea Hava: „Voi aștepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax