Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu”

Publicat

YouTube video

Calin potor Unul dintre candidaţii la funcţia de primar al oraşului Alba Iulia, Călin Potor (PSD) a fost şi el la urne, duminică dimineaţa, în jurul orei 9.30. A spus că a venit la vot cu gândul că e albaiulian şi are o obligaţie faţă de oraş.

„Este firesc ca orice om care este legat de locurile în care s-a născut, în care trăieşte şi are familia, să aibă o opţiune. Opţiunea lui va însemna dezvoltarea oraşului, pentru următorii patru ani, şi nu numai.

Cred că viteza de dezvoltare a oraşului nu este întotdeauna constantă. Depinde şi de echipa care conduce oraşul. Sper ca astăzi albaiulienii să-şi găsească o echipă care poate să îi garanteze o echipă maximă în drumul lor spre prosperitate, să le fie mult mai bine de acum încolo.

YouTube video

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Mircea Hava: „Voi aștepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. A.D.

    duminică, 05.06.2016 at 13:22

    PSD nici n ar mai trebui sa candideze in orasele din Ardeal….nici 2 la suta nu vor strange.

  2. vornicu

    luni, 06.06.2016 at 08:54

    potore, ai obligatia fata de alba-iulieni, sa te apuci de facut maturi- ca cu scorul tau la alegeri, compromiti ideea de candidatura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax