Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ”

Publicat

dumitrel

vlcsnap-error636Matinal și cu zâmbetul pe buze, Ion Dumitrel, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Alba, a votat duminică, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din municipiul Alba Iulia, fiind primul dintre liderii politici locali care s-au prezentat la urne.

Duminică dimineața, la ora 7.00, secțiile de votare și-au deschis porțile pentru ca cetățenii cu drept de vot să-i aleagă pe cei pe care îi vor la conducerea administrației locale sau județene.

Ion Dumitrel s-a prezentat împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 de la Școala Gimnazială cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Candidatul PNL la președinția CJ Alba nu doar că a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la urne în această dimineață, ci a fost și unul dintre primii alegători ai secției, înaintea sa fiind prezenți mai puțin de zece votanți.

Dumitrel a transmis că a votat pentru un nou mandat și pentru „cei care au făcut ceva pentru municipiul Alba Iulia și pentru județul Alba”. Acesta a spus că sistemul de vot la președinția Consiliului Județean nu l-a dezavantajat, însă crede că „era mult mai bine pentru oameni să voteze președintele în mod direct”.

YouTube video

Referitor la zvonurile potrivit cărora Florin Roman ar urmări să îi ia locul în Consiliul Județean, Ion Dumitrel a transmis că locul său în administrația județeană a fost stabilit de oameni și de rezultatele partidului. „În ceea ce privește poziția Partidului Național Liberal, la începutul anului am fost desemnat ca și candidat în urma votului Biroului Politic Național al PNL”, a mai transmis Ion Dumitrel.

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Mircea Hava: „Voi aștepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax