Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ”

Publicat

IMG_0275 Deputatul PSD, Ioan Dîrzu, s-a prezentat și el la vot duminică, la ora 9.30. Acesta a salutat comisia de la secția de votare nr.1, „Centrul de zi pentru persoane vârstnice„ , după care a intrat în cabina de vot, unde spune că a pus ștampila pentru o „Alba puternică”.

„Ne dorim cu toţii  o schimbare în tot ceea ce înseamnă activitate administrativă locală, dar şi judeţeană. Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţul nostru. Sperăm ca lucrurile să evolueze într-un mod normal şi să avem succes în etapa următoare”, a declarat Dîrzu, la ieşirea din secţia de votare.

Liderul PSD Alba nu a vrut să dea vreun prognostic referitor la rezultatul alegerilor, dar a spus că „sunte extrem de încrezători în ziua de astăzi şi votul pe care-l vor da albaiulienii şi cetăţenii din judeţul Alba”.

YouTube video

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Mircea Hava: „Voi aștepta rezultatul alegerilor ca un om normal, cu emoții. Voi câștiga” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în Alba. Independentul Trifu: „Singurul lucru la care mă voi gândi până la sfârșitul zilei va fi Iisus Hristos”

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun” »

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax