Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ovidiu Jidveian, candidat ALDE la Primăria Alba Iulia: „Am votat cu speranța unui viitor mai bun”

Publicat

IMG_0343 Duminică, la ora 11.00 s-a prezentat la vot și Ovidiu Jidveian, candidat la Primăria Alba Iulia din partea ALDE. Acesta a votat la Secția de vot nr. 2 de la Școala Generală „Vasile Goldiș”. Jidveian a venit, ca de fiecare dată, însoțit de mama sa.

„Am votat cu speranța unui viitor mai bun pentru Alba Iulia. Am candidat și am votat astăzi cu speranța că societatea a ajuns la un nivel de maturitate în care să fie primiți în rândul politicienilor care câștigă și oamenii serioși, nu doar parveniţi și măscărici.

rebuie să se cearnă politicienii și din acest motiv m-am înscris în cursa electorală, pentru a da șansa albaiulienilor să fie reprezentați și de oameni serioși. Fac politică de mult timp și chiar îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii noștri, un viitor pentru noi toți, locuri de muncă și multe alte lucruri pe care doar oamenii serioși le pot face în politica autohtonă.

Voi scoate un scor bun, până la urmă nu este ceea ce vrem noi, ci ceea ce vrea electoratul de la noi, scorul va fi oglinda electoratului, iar dacă electoratul își dorește o schimbare atunci scorul va fi foarte mare”, a declarat, la ieșirea din secția de votare, Ovidiu Jidveian.

YouTube video

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Clement Negruț, candidat PMP la Primăria Alba Iulia, s-a prezentat la vot alături de soție: „Am votat pentru drepturile cetăţenilor” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Florin Roman: Votul de astăzi va însemna mai mult decât arată sondajele »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Ioan Dîrzu: „Am votat cu încredere că data de 5 iunie va reprezenta o cotitură importantă în judeţ” »

FOTO-VIDEO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Ion Dumitrel, primul politician prezent la urne. „Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru Alba Iulia și pentru județ” »

FOTO-VIDEO ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Călin Potor – candidat PSD la Alba Iulia: „Am venit la vot cu gândul că sunt albaiulian şi am o obligaţie faţă de oraşul meu” »

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax